Markiser Hägersten

Specialisten på solskydd | 08-603 11 00

Om oss

Vi säljer och monterar det mesta inom solskydd, både markiser, gardiner, persienner med mera. Om du letar efter en säker och kvalitativ solskyddslösning är det vi som ska hjälpa dig. Med över 20 år i branschen har vi koll på vad som ger dig som kund den kvalité och det bemötande du förväntar dig.

Vi jobbar i hela Stockholms län men har vårt kontor i norra delen av Stockholm. Våra kunder är både privatpersoner och företag, men även kommun & landsting och andra myndigheter. Vi säljer och monterar solskydd som du vill ha. Våra produkter är alltid av den bästa kvalitén och all vår personal har stor erfarenhet och är välutbildade inom solskyddstjänster.

För att garantera dig som kund att vi utför ett bra arbete så är vi medlemmar i branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet. Detta garanterar dig både kvalité och kunskap från oss.

Vi har alltid ett stort miljö- och hållbarhetstänk i allt vi gör och därför vill vi undvika att använda miljöfarliga ämnen i våra produkter. Vi källsorterar våra sopor och dessa fraktas sedan till Sörabs anläggning för vidare hantering. Om en kund har förbrukade solskyddsprodukter så tar vi bort och fraktar bort dessa på ett miljövänligt sätt.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!